Epidemiologie: de essentie begrijpen en vertalen naar de praktijk

Wil je in deze tijd van Evidence Based Medicine,
- een wetenschappelijk artikel beter begrijpen
- sneller duidelijk krijgen of je er wat mee moet of kunt in je eigen praktijk
- grip krijgen op cijfers en epidemiologische vaktermen doorgronden
- en daarbij helder en logisch leren denken?

Gun jezelf dan deze 3-daagse intensieve cursus op een heerlijke plek in Nederland (Zweeloo, provincie Drenthe) in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

De cursus is ABAN geaccrediteerd: 18 punten

Je kunt vrijblijvend contact opnemen en de folder aanvragen. Een eerste stap naar beter begrip …

In-company training praktijk en theorie van epidemiologie

Cursussen epidemiologie kunt u in het hele land op universiteiten en instituten volgen. Wat heeft STIP hieraan toe te voegen?

Bij STIP kunt u uw cursus helemaal op maat laten maken en afgestemd op uw eigen doelgroep. Dat betekent bijvoorbeeld dat alle voorbeelden en oefeningen betrekking hebben op uw eigen vakgebied. Of dit nu de interne geneeskunde, de heelkunde, de sociale geneeskunde, de huisartsgeneeskunde, de revalidatie, het verpleeghuis, de fysiotherapie, de verloskunde, de tandheelkunde of welk (para)medisch beroep ook betreft. Hierdoor krijgen de verschillende termen direct meer betekenis voor uw eigen praktijk. Ook kunt u zelf kiezen hoelang de cursus duurt, op welke dagen en tijdstippen en waar deze gegeven wordt. 

Een groep van 6-10 personen kan ook terecht op de cursuslocatie van STIP in Zweeloo, in de omgebouwde deel (stal) van de voormalige boerderij. Zweeloo ligt in zuidoost Drenthe, 13 km ten westen van Emmen en biedt voldoende logies en eetmogelijkheden in de directe omgeving. Als u kiest voor een meerdaagse aaneengesloten training kunt u zo het nuttige met het aangename verenigen.

U zorgt zelf voor een voldoende aantal deelnemers (met dezelfde achtergrond) om de training inhoudelijk en financieel aantrekkelijk te maken.

Neem gerust en vrijblijvend contact op.


Webdesign: Spothost
Fotografie: Rob van der Pas